(?M?) Foutmelding: ''Recipient address rejected: Mail for recipient address is blocked'' Print

• 0

Wat is het probleem:

Een zender stuurt een e-mailbericht aan jou en ontvangt een e-mail terug met een melding als deze:

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its

recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

(E-mailadres)

host vsmx002.elaxxl.xion.oxcs.net [xxx.xx.xx.xxx]

SMTP error from remote mail server after RCPT TO:<e-mailadres>:

554 5.7.1 <e-mailadres>: Recipient address rejected:

Mail for recipient address is blocked

Wat is de oorzaak:

Het e-mailadres dat in de foutmelding vermeld wordt is geblokkeerd.

Hoe kan ik dit oplossen:

Log in op jouw ELAXXL account en controleer of je **Geblokkeerd** ziet staan bij het e-mailadres waarop je probeert in te loggen.

Staat hier geblokkeerd? Klik dan onderaan deze pagina op de link om contact op te nemen met ons. Geef dan jouw bericht het e-mailadres en de domeinnaam door.

Wij helpen je verder.