Gratis SSL certificaten in DirectAdmin en Let's encrypt Print

  • 0

Zojuist hebben wij als eerste webhosting provider een nieuwe zelfgeschreven plugin live gezet waarmee jij volledig gratis een SSL certificaat kunt aanmaken en installeren op jouw webhosting pakket bij ELAXXL. We maken hiervoor gebruik van Let's Encrypt.

 

Wat is Lets Encrypt?

Lets Encrypt is onderdeel van het Encrypt the web initiatief van de EFF en wil elke website standaard via https benaderbaar maken om zodoende het internet een stuk veiliger te maken. Wij als ELAXXL werken hier érg graag aan mee en hebben dit project daarom nauw in de gaten gehouden en ons aangemeld voor het beta programma. Enkele grote sponsors die hier aan mee werken zijn onder andere, Cisco, Mozilla, IdenTrust, Akamai, IdenTrust en onderzoekers van de universiteit van Michigan.

 

Gratis SSL certificaten volledig automatisch in DirectAdmin

Direct nadat de eerste certificaten beschikbaar waren én het ondersteund werd in alle browsers zijn we begonnen met het inbouwen in DirectAdmin. We willen het graag voor onze klanten erg simpel houden waardoor je binnen 1 klik op de knop jouw domeinnaam kan voorzien van een Lets Encrypt SSL certificaat in DirectAdmin. We zijn hiermee de eerste webhosting provider die Lets Encrypt volledig automatisch heeft ingebouwd in DirectAdmin en hopen hiermee een bijdrage te leveren aan een veiliger internet. Elke klant met een webhosting pakket bij ELAXXL kan hier standaard gebruik van maken. Elk certificaat is 90 dagen geldig en zal bij het aflopen automatisch door ons systeem verlengd worden zonder een manuele handeling. We hebben dit volledig geautomatiseerd waardoor je geen omkijken meer hebt naar jouw eigen SSL certificaat. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over SSL in DirectAdmin via Lets Encrypt, dan helpen we je via onze Livechat of een ticket in ons klantenpaneel ontzettend graag verder!

 


Was dit antwoord nuttig?

« Terug