Artikelen

(!V!) Hoe maak en gebruik ik DNS templates? Wanneer je veel domeinen beheert (of gaat beheren) op dezelfde server, dan zou het een enorme... (!V!) Hoe selecteer ik de gewenste nameservers of domeinhouder gegevens bij het bestellen Het kan natuurlijk voorkomen dat jij voor iemand anders een domeinnaam besteld, of dat je al weet... (?!?) Mijn (TLD) domein is onbereikbaar? Voor diegene die niet weten wat een TLD domein is verwijzen we je graag naar het artikel Wat is... (?!?) Wat betekent een Transfer Lock op mijn domein Voor verschillende domeinen is het mogelijk om een Transfer Lock in te stellen. Ook is voor... (?V?) Hoe haal ik een domein uit quarantaine Is je domeinnaam in quarantaine beland en hierdoor offline? Via deze handleiding leggen we je uit... (?V?) Hoe maak ik een redirect via het klantenpaneel Wanneer je bij ELAXXL een domeinnaam afneemt kan je deze koppelen aan een webhosting pakket maar... (?V?) Hoe stel ik een Minecraft Play domein in Stel je hebt een Minecraft server en je wilt een play.domein.nl adres gebruiken. Dat kun je doen... (?V?) Hoe stel je een anonieme domeinhouder in Wanneer je niet wenst dat je gegevens van de registratie van een domein zichtbaar zijn in de... (?V?) Ik zie de melding: Uw domeinnaam is geparkeerd Je hebt een domeinnaam bij ELAXXL en ziet de melding: Uw domeinnaam is geparkeerd. Dit kan goed... (?V?) Wat is een domeinnaam Een domeinnaam is jouw unieke adres op het grote internet. Via jouw eigen unieke domeinnaam ben... (Checken, klopt dit?) Wat is DNSSEC en waar dient het voor Wat is DNSSEC en waar dient het voor? DNSSEC staat voor Domain Name Security Extensions en is... (FOTOS NOG TOEVOEGEN) Hoe kan ik mijn domeinnaam opzeggen? Het kan voorkomen dat je jouw domeinnaam niet meer nodig hebt of wilt gebruiken. Wees... Afwijkende afloopdatum Soms kan het voorkomen dat als je een .nl domein gratis naar ons verhuist dat de afloopdatum niet... Hoe blokkeer je een ip adres op jouw website Misschien wil je iemand de toegang tot jouw website ontzeggen. Hoe je dat kunt doen, leggen we je... Hoe host je een domein van een andere provider bij ELAXXL? Zoals velen weten dien je je nameservers te wijzigen naar de (whitelabel) nameservers van ELAXXL,... Hoe maak je een DMARC record aan? Wat is DMARC? DMARC is een protocol ontworpen met het doel dat men hier regels kan aangeven voor... Hoe schakel je een wildcard DNS in voor een domeinnaam? Voor bijvoorbeeld multisites is het nodig om een wildcard dns actief te hebben op je domeinnaam.... Hoe voer je een traceroute uit naar jouw website op de server Met een traceroute kan je te weten komen welke route een pakket aflegt voordat het aankomt bij de... Subdomein als volwaardig domein toevoegen Het kan om verschillende redenen wenselijk of zelfs vereist zijn om een subdomein als een... Wat betekent DNS en wat kun je er mee DNS staat voor Domain Name System. Dit systeem zorgt ervoor dat alle domeinnamen omgezet worden... Wat houd de melding "name not resolved" precies in Wanneer je de melding "Name not resolved" krijgt, gaat er iets mis met de dns van het betreffende... Welke bijzonderheden moet je op letten bij domeinnamen (per TLD)? Welke bijzonderheden moet ik op letten bij domeinnamen (per TLD)? Er kunnen verschillende eisen... Wordt een domein per jaar of per maand betaald? Een domeinnaam betaal je per jaar. Wanneer je een domeinnaam bestelt dan is dit voor een minimale...